Băsescu revine şi spune că Geoană nu are nicio implicare în prelungirea paşaportului lui Popa

Traian Băsescu a declarat, vineri, la OTV, că Mircea Geoană nu are nicio implicare în prelungirea paşaportului fostului director Gelsor Nicolae Popa, contrazicând ceea ce a declarat dimineaţă la Kiss FM, când l-a acuzat pe liderul PSD că, în calitate de ministru de Externe, i-a dat paşaport lui Popa.

13 afișări
Imaginea articolului Băsescu revine şi spune că Geoană nu are nicio implicare în prelungirea paşaportului lui Popa

Băsescu revine şi spune că Geoană nu are nicio implicare în prelungirea paşaportului lui Popa (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Şeful statului a precizat că ştia încă de la precedenta sa vizită la OTV, în 30 noiembrie, că Popa va fi arestat.

El a spus că această informaţie era cunoscută şi de şefii serviciilor secrete, şi de Parchet, precum şi de Ministerul de Interne.

Traian Băsescu a declarat vineri dimineaţă, la Kiss FM, că Mircea Geoană i-a dat paşaport, pe vremea când era ministru de Externe, lui Nicolae Popa şi că arestarea acestuia la Jakarta i-a creat "o mare emoţie" liderului PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici