Băsescu: Românii, între a fi supăraţi şi a fi plapumă pentru infractori, vor alege supărarea

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la mitingul care a avut loc la Cluj-Napoca pentru susţinerea sa, că românii, "între a fi supăraţi şi a fi plapumă pentru infractori", le vor transmite "infractorilor": "dragilor, aţi rămas fără plapumă".

318 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Românii, între a fi supăraţi şi a fi plapumă pentru infractori, vor alege supărarea

Băsescu: Românii, între a fi supăraţi şi a fi plapumă pentru infractori, vor alege supărarea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Traian Băsescu a spus, în faţa participanţilor, că "românii nu vor putea fi aduşi să valideze o ticăloşie, să valideze abuzul instituţional".

"Oricât i-am supărat eu în mandatul meu, între a fi supăraţi şi a fi plapumă pentru nişte infractori, sunt convins că vor spune: «dragilor, aţi rămas fără plapumă»", a spus Băsescu.

Preşedintele suspendat şi-a manifestat încrederea în oameni, spunând: "Am încredere în voi la fel cum am încredere în mine că sunt capabil să vă duc mai departe".

Totodată, Băsescu s-a declarat, în calitate de preşedinte, responsabil să joace până în ultima clipă "cartea democraţiei".

"De aceea am cerut tuturor celor care mă susţin să nu mă pună în situaţia să rămân preşedinte prin nevalidarea referendumului. Un preşedinte legitim trebuie să rămână prin votul poporului lui. De aceea, vă rog mergeţi la vot şi spuneţi «da» sau «nu» restauraţiei", a afirmat Băsescu.

La mitingul pro-Băsescu care s-a desfăşurat, sâmbătă, în Piaţa "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca, au participat circa 15.000 de persoane, potrivit jandarmilor.

Mai mulţi lideri politici, printre care primarul Emil Boc, Vasile Blaga, Aurelian Pavelescu, Mihai Neamţu, Cristian Preda, Gheorghe Flutur şi Mihai Răzvan Ungureanu au fost prezenţi la Cluj-Napoca. Totodată, la miting a participat şi fiica cea mică a preşedintelui suspendat Traian Băsescu, Elena, şi soţia acestuia, Maria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici