Băsescu: Sănătatea şi educaţia, pe masa discuţiilor, la formarea noului Guvern

Sănătatea şi educaţia, domenii în care există două strategii asumate de Preşedinţie, vor fi pe masa discuţiilor, la formarea noului Guvern, ca şi condiţii esenţiale, a declarat, luni, la Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sănătatea şi educaţia, pe masa discuţiilor, la formarea noului Guvern

Băsescu: Sănătatea şi educaţia, pe masa discuţiilor, la formarea noului Guvern (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful stratului a participat la şedinţa Comisiei prezidenţiale pentru analiza şi elaborarea politicilor din domeniul sănătăţii publice, care şi-a prezentat Raportul intitulat "Raport pentru un sistem de sănătate bazat pe nevoile cetăţeanului şi pacientului".

Băsescu a ţinut să explice membrilor comisiei ce se va întâmpla cu documentul pe care aceştia l-au elaborat.

"Avem două domenii (sănătate şi educaţie, n.r.) ajunse, prin documentele elaborate şi însuşite de preşedinte, la stadiul la care se poate spune «ăsta este diagnosticul, asta este calea». Ele vor fi pe masa discuţiilor, la formarea noului Guvern. Scuzaţi-mă că politizez lucrurile, dar vor fi una din condiţiile esenţiale: Guvernul care se instalează trebuie să dea prioritate acestor două sectoare, pe care nu eu le-am desemnat ca fiind prioritare, dar le cere o populaţie întreagă", a spus Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici