Băsescu: Săptămâna viitoare chem Guvernul la consultări, n-am vazut disponibilizări la bugetari

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1Tv, că săptămâna viitoare va cheama Guvernul la consultări, la Cotroceni, menţionând că va discuta despre disponibilizările în sistemul bugetar, pe care nu le-a prea remarcat, şi despre fondurile pentru infrastructură.

63 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Săptămâna viitoare chem Guvernul la consultări, n-am vazut disponibilizări la bugetari

Băsescu: Săptămâna viitoare chem Guvernul la consultări, n-am vazut disponibilizări la bugetari (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

El a spus că, uitându-se pe statistici, nu a prea văzut disponibilizările anunţate în sistemul bugetar.

Băsescu a menţionat că se va mai uita pe statistici şi că încă aşteaptă ca Executivul să facă ce s-a angajat legat de reducerea aparatului de stat. "Nu am vazut disponibilizări în sectorul bugetar, m-am uitat pe statistici", a spus Băsescu.

În acest context, el a menţionat că va chema, săptămâna viitoare, Guvernul la Cotroceni, la consultări.

El a menţionat că va discuta cu Guvernul şi problema fondurilor alocate infrastructurii.

Băsescu a menţionat că bunăvoinţa legată de prezenţa sa la Palatul Victoria la şedinţele de Guvern s-a dovedit ineficientă în primul său mandat, aşa că s-a hotărât să cheme Executivul la Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici