Băsescu se întâlneşte cu Laszlo Tokes

Preşedintele Traian Băsescu îl primeşte, miercuri, pe episcopul reformat Laszlo Tokes, care a obţinut, ca independent, un mandat de europarlamentar.

3 afișări
Imaginea articolului Băsescu se întâlneşte cu Laszlo Tokes

Băsescu se întâlneşte cu Laszlo Tokes

Potrivit programului şefului statului, transmis de Administraţia Prezidenţială, primirea lui Tokes, "membru din România în Parlamentul European", va avea loc la ora 13.00.

Laszlo Tokes a candidat ca independent la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie, obţinând 176.533 voturi, adică 3,44%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici