Băsescu: Sper ca la 1 septembrie, cu premierul, să constatăm care ministru nu a făcut restructurări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la TVR, că speră ca la 1 septembrie să constate, împreună cu premierul, care dintre miniştrii nu şi-au restructurat instituţiile din subordine.

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sper ca la 1 septembrie, cu premierul, să constatăm care ministru nu a făcut restructurări

Băsescu: Sper ca la 1 septembrie, cu premierul, să constatăm care ministru nu a făcut restructurări (Imagine: Catalin Lutu/Mediafax Foto)

El a spus că nu va prelungi după 1 septembrie termenul de graţie în relaţia sa cu Guvernul.

"Ce înseamnă 1 septembrie în relaţia cu Guvernul? Eu nici nu pot demite Guvenul, nici nu pot revoca miniştri fără iniţiativa premierului. Dar sper că la 1 septembrie, împreună cu prim-ministrul vom constata care-s miniştrii care nu şi-au restructurat ministerele, agenţiile din subordine, până la toate unităţile, inclusiv regiile şi vom trage concluzia că acel ministru n-a înţeles că în România trebuie să economisim banii bugetului de stat, să rămânem cu personal atât cât ne trebuie", a spus Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi la TVR că există o dificultate în relaţia sa cu Guvernul plecând de la faptul că nu poate accepta ideea că se spune că trebuie reduse cheltuielile cu salariile şi cu personalul şi, de fapt, aceste cheltuieli cresc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici