Băsescu: Sper că mandatul lui Stănişoară va fi unul de patru ani

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că a asistat la prea multe ceremonii de învestire la Map şi speră că mandatul lui Mihai Stănişoară va fi unul de patru ani, dând asigurări că, deşi se vorbeşte despre criză, procesele de înzestrare şi modernizare a armatei vor continua.

9 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sper că mandatul lui Stănişoară va fi unul de patru ani

Băsescu: Sper că mandatul lui Stănişoară va fi unul de patru ani (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă în ultima perioadă a existat o problemă serioasă, atunci a fost aceea a continuităţii", a spus preşedintele Traian Băsescu la ceremonia de predare-primire a mandatului de la Ministerul Apărării, la care au participat fostul ministru de resort, Teodor Meleşcanu şi noul ministru, Mihai Stănişoară.

"Am participat la prea multe ceremonii de instalare de noi miniştri la Ministerul Apărării. Vreau să cred că de această dată vom avea un mandat de patru ani, care să menţină constante strategiile de modernizare a armatei române", a adăugat Băsescu.

Preşedintele a precizat că situaţia de criză nu justifică stoparea reformei în domeniul Armatei şi nici continuarea proceselor de modernizare. "Pentru că vorbim de criză, aş vrea să vă asigur că programele strategice, programele vitale, nu vor fi oprite", a spus preşedintele.

Şeful statului i-a asigurat pe cei prezenţi că se dă atenţia cuvenită nevoilor Armatei şi că împreună vor putea discuta la bilanţ despre acestea. "La bilanţ, voi pune degetul exact pe răni şi vom putea discuta în detaliu", a ţinut să menţioneze şeful statului.

El i-a mulţumit lui Teodor Meleşcanu pentru modul în care şi-a exercitat mandatul şi şi-a exprimat speranţa unui mandat de succes a noului ministru, Mihai Stănişoară.

Şeful statului a urat Sărbători Fericite şi gânduri bune pentru cei departe de ţară, fie că se află în Afganistan, în Balcani sau Africa. "Sărbători fericite şi un an plin de împliniri", le-a transmis Băsescu celor care lucrează în domeniul armatei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici