Băsescu spune că PDL nu a fost implicat în organizarea manifestaţiilor de stradă de marţi

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea FM, că nicio organizaţie a partidului care îl susţine în alegeri nu a trimis, marţi, oameni în stradă, arătându-se însă convins de faptul că televiziunile, inclusiv TVR, îi vor denumi "huligani" pe cei care au manifestat.

11 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că PDL nu a fost implicat în organizarea manifestaţiilor de stradă de marţi

Băsescu spune că PDL nu a fost implicat în organizarea manifestaţiilor de stradă de marţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a negat, răspunzând unei întrebări, implicarea PDL în manifestările publice de marţi.

Băsescu a acuzat însă televiziunile trusturilor Realitatea şi Antena, dar şi TVR, că i-au denumit pe cei care au manifestat "huligani".

El a ţinut să sublinieze că tot huligani erau catalogaţi, în 1989, tot la TVR, cei care manifestau la Timişoara.

Întrebat cum de la acele manifestaţii au fost prezenţi lideri ai PDL şi consilieri de-ai săi, Băsescu a spus că el nu a trimis pe nimeni, dar Monica Macovei şi Toader Paleologu sunt oameni care au fost apropiaţi Revoluţiei şi revoluţionarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici