Băsescu: Udrea ne anunţase pe Boc şi pe mine că nu mai doreşte să fie în noul Guvern

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Craiova, că Elena Udrea le spusese lui şi premierului Emil Boc că dacă se desfiinţează Ministerul Turismului nu-şi mai doreşte niciun minister în cadrul noului Cabinet propus de premierul desemnat Lucian Croitoru.

66 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Udrea ne anunţase pe Boc şi pe mine că nu mai doreşte să fie în noul Guvern

Elena Udrea (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Şeful statului a precizat, sâmbătă, că Elena Udrea i-a mărturisit că nu mai vrea să facă parte din Guvern dacă se diminuează numărul de ministere din noul Executiv.

"A spus că-i prea mic Guvernul, cu 14 ministere, în sensul ăsta, şi n-a mai încăput, însă ea anunţase şi pe premierul Boc, şi pe mine că nu doreşte să mai fie nominalizată într-un nou Guvern. Ne anunţase. Eu ştiu ce mi-a spus mie. S-a desfiinţat şi n-a mai vrut un nou minister. Ne-a spus că dacă se desfiinţează Ministerul Turismului n-o mai interesează niciun alt minister, ceea ce s-a şi întâmplat", a declarat Traian Băsescu.

Ministrul interimar al Turismului şi Mediului, Elena Udrea, a anunţat, în urmă cu câteva zile, că a decis să nu facă parte din Cabinetul Croitoru, lucru pe care i l-a comunicat atât acestuia, cât şi premierului interimar Emil Boc, ea urmând să se alăture staff-ului de campanie al lui Traian Băsescu.

În Cabinetul Croitoru, Ministerul Turismului nu mai există, zona de turism urmând să fie gestionată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, la conducerea căruia a fost nominalizat Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici