Băsescu: Udrea nu a venit la dezbatere din foarte mult bun simţ

Traian Băsescu a declarat, vineri, într-o emisiune la care a mers după dezbaterea electorală, că Elena Udrea nu s-a numărat printre cei ce l-au susţinut la confruntarea finală "din foarte mult bun simţ", declarându-se conştient de campania împotriva sa în legătură cu ministrul Turismului.

38 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Udrea nu a venit la dezbatere din foarte mult bun simţ

Băsescu: Udrea nu a venit la dezbatere din foarte mult bun simţ (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Invitat, după dezbaterea cu Mircea Geoană şi Crin Antonescu, la o emisiune la B1Tv, Băsescu a fost întrebat despre absenţa Elenei Udrea de la confruntarea sa electorală cu Geoană şi Antonescu, de la Palatul Parlamentului.

"Din foarte mult bun simţ", a răspuns Băsescu, întrebat despre motivul pentru care Udrea a ales să nu vină la Palatul Parlamentului.

"Am întrebat-o «De ce nu ai venit?» şi mi-a răspuns: «Ar fi stat camerele numai pe mine atunci când nu vorbeaţi»", a spus Băsescu.

Şeful statului a continuat arătând că este conştient de campania care se poartă împotriva sa în legătură cu Elena Udrea, însă a precizat că nu se dezice de oamenii care-i sunt loiali.

Traian Băsescu a ţinut să precizeze, în acest context, că nu are nimic cu Monica Iacob Ridzi sau cu soţii Adriana şi Claudiu Săftoiu.

Băsescu a spus că-i înţelege frustrările Adrianei Săftoiu şi că încă ţine la Claudiu Săftoiu. El a spus despre Claudiu Săftoiu că a făcut o gafă prin declaraţia care a dus la schimbarea acestuia de la şefia SIE.

De asemenea, Traian Băsescu a precizat că singura care a înţeles diferenţa dintre o relaţie personală şi una administrativă este Monica Iacob Ridzi. Preşedintele a spus că are o relaţie personală bună cu Monica Iacob Ridzi, pe care o întreabă: "Ce mai faci, copile?", "Te-ai mai dus la Parchet?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici