Băsescu: Un independent nu poate guverna Bucureştiul, e o poveste

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Realitatea TV, că este exclusă orice înţelegere a sa cu Sorin Oprescu şi că un independent nu poate guverna Bucureştiul, pentru că cel mai politizat Consiliu General din ţară este cel din Capitală.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Un independent nu poate guverna Bucureştiul, e o poveste

Băsescu: Un independent nu poate guverna Bucureştiul, e o poveste

El a spus că a văzut în sintezele de presă pe care le primeşte că unii analişti vorbesc despre o posibilă înţelegere a sa cu Oprescu.

"Dom'le, eu cum pot să am o înţelegere cu Oprescu? Ce înţelegere să fac eu cu Oprescu? Nu! Sunt excluse, şi atunci de unde o scot analiştii - eu o înţelegere cu Oprescu?", a spus Băsescu.

Răspunzând unei întrebări, el a apreciat că "cine nu va putea guverna Bucureştiul sunt independenţii".

"Un independent nu poate guverna Bucureştiul, e o poveste! Consiliul General al Capitalei este cel mai politizat consiliu din România", a spus Băsescu.

Referindu-se la anunţurile PSD legate de susţinerea lui Sorin Oprescu în turul al doilea al alegerilor pentru Capitală, Băsescu a afirmat: "Să se asume atunci, să spună «mă va susţine PSD-ul» şi atunci electoratul poate întrezări...".

El a reluat afirmaţia potrivt căreia Oprescu vine la serviciu după ora 16.00 şi a spus că mint cei care susţin că problemele Capitalei pot fi rezolvate în mai puţin de trei mandate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici