Băsescu: Voi discuta miercuri cu Guvernul ansamblul măsurilor pentru reducerea cheltuielilor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi că speră ca miercuri să discute cu Guvernul ansamblul măsurilor pentru reducerea cheltuielilor publice, menţionând că apoi va sta la dispoziţia reprezentanţilor pensionarilor sau sindicatelor pentru a oferi explicaţii.

13 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Voi discuta miercuri cu Guvernul ansamblul măsurilor pentru reducerea cheltuielilor

Băsescu: Voi discuta miercuri cu Guvernul ansamblul măsurilor pentru reducerea cheltuielilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sper că miercuri, într-o discuţie cu Guvernul, să văd cum arată tot programul, pentru că nu ne putem limita strict la aceste măsuri, ele sunt insufieciente", a spus Băsescu, subliniind că, după respectiva discuţie, va sta la dispoziţia organizaţiilor de pensionari şi a sindicatelor pentru explicaţii.

Şeful statului a opinat că, fără a avea ansamblul de măsuri, ar fi prematur să angajeze discuţii cu aceste categorii. El a adăugat că este important să poată da explicaţii care sunt verificate şi agreate de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici