Bătaia de la mitingul PSD. Explicaţiile jandarmilor care l-au ridicat, la Braşov, doar pe cel care scanda anti-PSD: A fost dus în dubă pentru a fi izolat - VIDEO

Bărbatul care a fost dus în duba Jandarmeriei, la Braşov, lovit după ce a strigat lozinci împotriva PSD, a fost ridicat „pentru a fi izolat de ceilalţi participanţi la manifestare”, declară reprezentanţii Jandarmeriei Mobile Braşov.

3621 afișări
Imaginea articolului Bătaia de la mitingul PSD. Explicaţiile jandarmilor care l-au ridicat, la Braşov, doar pe cel care scanda anti-PSD: A fost dus în dubă pentru a fi izolat - VIDEO

Explicaţiile jandarmilor care l-au reţinut, la Braşov, doar pe cel care scanda anti-PSD: A fost dus în dubă, după miting, pentru a fi izolat

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, MEDIAFAX, de către Jandarmeria Mobilă Braşov, bărbatul lovit „a fost condus la autospeciala Jandarmeriei tocmai pentru a fi izolat de ceilalţi participanţi la manifestare”.

„Referitor la incidentul de astăzi (duminică - n.r.) din Piaţa Sfatului din municipiul Braşov, facem următoarele precizări: la finalul manifestărilor, în jurul orelor 11.20 doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu prezintă urme de violenţă, nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Acesta a fost condus la autospeciala Jandarmeriei tocmai pentru a fi izolat de ceilalţi participanţi la manifestare, de a încerca să identificăm agresorul, nicidecum aşa cum s-a insinuat că l-am reţinut în vederea sancţionării contravenţionale a acestuia”, se arată în comunicatul citat.

În ceea ce îl priveşte pe celălalt bărbat implicat în conflict, jandarmii precizează că îl caută în continuare.

Doi bărbaţi s-au luat la bătaie, duminică, la mitingul PSD desfăşurat în Piaţa Sfatului din Braşov, după ce unul dintre ei a strigat lozinci împotriva PSD.

Jandarmii l-au ridicat pe bărbatul care striga împotriva PSD, precizând că a fost ridicat pentru a fi identificat şi pentru a se stabili dacă vrea să depună plângere.

Mai mulţi lideri ai PSD s-au aflat, duminică, la Braşov, la alegerea conducerii judeţene a PSD. Înainte de alegeri, liderii social-democraţi au avut o întâlnire cu oamenii în Piaţa Sfatului, ţinând câteva discursuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici