Becali în PE: Când vorbim de agricultură, vorbim de fiinţe vii, începând cu solul

Eurodeputatul George Becali a spus, în PE, că face parte dintre eurodeputaţii care cred că agricultura este o soluţie şi nu doar o cauză a schimbării climei şi a apreciat că "atunci când vorbim de agricultură, vorbim de fiinţe vii, începând cu solul, continuând cu plantele".

24 afișări
Imaginea articolului Becali în PE: Când vorbim de agricultură, vorbim de fiinţe vii, începând cu solul

Becali în PE: Când vorbim de agricultură, vorbim de fiinţe vii, începând cu solul (Imagine: Mircea Roșca/Mediafax Foto)

"Mă număr printre deputaţii care cred că agricultura este o soluţie şi nu doar o cauză a schimbării climei. Cred că este chiar una dintre victime, pentru că seceta şi inundaţiile tot mai frecvente în Europa ne afectează pe toţi, dar îi afectează, mai întâi, pe agricultori. Mă număr, de asemenea, printre deputaţii care cred că avem nevoie şi în viitor de o politică agricolă comună", a spus eurodeputatul George Becali.

Becali a subliniat în discursul său că, atunci când "vorbim de agricultură, vorbim de fiinţe vii, începând cu solul, continuând cu plantele şi, mai ales, cu copacii, cu pădurile şi cu păşunile".

Eurodeputatul a adăugat că speră că politica Uniunii va reflecta, "în mod concret, bugetar şi strategic, tratarea agriculturii ca soluţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici