BEJ: Traian Băsescu conduce cu 52,12 la sută din voturi în Satu Mare - rezultate parţiale

Candidatul susţinut de PDL la Preşedinţie, Traian Băsescu, a obţinut 52,12 la sută din voturi în judeţul Satu Mare, iar candidatul PSD, Mircea Geoană, a primit 47,87 la sută, după centralizarea datelor din 131 de secţii de votare din totalul de 398.

59 afișări
Imaginea articolului BEJ: Traian Băsescu conduce cu 52,12 la sută din voturi în Satu Mare - rezultate parţiale

BEJ: Traian Băsescu conduce cu 52,12 la sută din voturi în Satu Mare - rezultate parţiale (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Satu Mare, Mihai Ciorcaş, a anunţat duminică seară, primele rezultate parţiale.

Astfel, după centralizarea voturilor din 131 de secţii de votare din totalul de 398, Traian Băsescu conduce cu 52,12 la sută, obţinând 26.967 voturi.

În cele 131 de secţii, Mircea Geoană a obţinut 24.772 voturi, reprezentând 47,87 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici