Bejinariu: Năstase ar trebui să candideze la şefia PSD, mulţi colegi doresc acest lucru

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat, vineri, că Adrian Năstase ar trebui să candideze la preşedinţia PSD, arătând că foarte mulţi membri de partid se pronunţă pentru ca Năstase să-şi depună candidatura în cadrul Congresului.

33 afișări
Imaginea articolului Bejinariu: Năstase ar trebui să candideze la şefia PSD, mulţi colegi doresc acest lucru

Bejinariu: Năstase ar trebui să candideze la şefia PSD, mulţi colegi doresc acest lucru (Imagine: Mediafax Foto)

Bejinariu a spus, într-o conferinţă de presă, că a discutat cu primari şi consilieri locali PSD din colegiul său electoral, care aproape în unanimitate au cerut ca Adrian Năstase să-şi depună candidatura la Congresul partidului pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

El a arătat că mesajul membrilor PSD din colegiul său, dar şi din alte colegii electorale precum şi din alte judeţe este ca Adrian Năstase să candideze pentru funcţia de preşedinte al PSD.

"Sunt foarte mulţi care îl vor pe Adrian Năstase preşedinte al PSD. Asta e dorinţa membrilor de partid, dar decizia îi aparţine lui Adrian Năstase", a spus deputatul social-democrat.

La rândul său, preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că, din discuţiile pe care le-a avut în cadrul colegiului său electoral din zona Fălticeni, în ceea ce priveşte susţinerea unui candidat la preşedinţia partidului, părerile membrilor au fost împărţite între Adrian Năstase, Mircea Geoană şi Cristian Diaconescu.

El a arătat că delegaţii PSD Suceava la Congresul extraordinar vor primi un mandat pentru susţinerea unui candidat la Conferinţa judeţeană extraordinară care se va desfăşura în 12 sau 13 februarie.

Potrivit lui Mîrza, participanţii la Conferinţa judeţeană a PSD Suceava vor fi consultaţi privind susţinerea unui candidat, aceştia urmând să participe la un sondaj ad-hoc, ei completând bileţele cu numele candidatului favorit.

Preşedintele PSD Suceava a mai spus că va propune Conferinţei judeţene să susţină candidatura la funcţia de vicepreşedinte al PSD a deputatului Eugen Bejinariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici