BEM: Două candidaturi la Primăria Capitalei, respinse

Biroul Electoral Municipal (BEM) a înregistrat 27 candidaturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, 24 dintre acestea aparţinând reprezentanţilor partidelor politice şi trei independente, termenul de depunere a candidaturilor expirând marţi, la ora 24.00.

15 afișări
Imaginea articolului BEM: Două candidaturi la Primăria Capitalei, respinse

BEM: Două candidaturi la Primăria Capitalei, respinse (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru Primăria Generală a Capitalei şi-au depus candidaturile 27 candidaţi, 24 reprezentând diverse partide politice şi trei independenţi, a declarat judecătorul Constantin Marino Marin, preşedintele BEM.

Dintre aceste candidaturi, până la ora transmiterii acestei ştiri, doar 13 au fost validate de BEM.

În prezent, sunt în curs de verificare semnăturile depuse de senatorul Sorin Oprescu pentru susţinerea candidaturii sale ca independent la Primăria Capitalei.

Restul dosarelor de candidatură urmează să fie analizate de membrii BEM după ce aceştia vor lua o decizie în privinţa candidaturii lui Oprescu.

De altfel, BEM a invalidat deja două candidaturi: a lui Cornel Cernoschi, autoproclamat "urmaşul urmaşilor lui Ştefan cel Mare", precum şi a reprezentantului Partidului Renaşterea României, Dumitru Rădescu.

Totodată, preşedintele BEM a mai spus că pentru CGMB au depus liste 25 de formaţiuni politice, nefiind acceptate candidaturile independenţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici