Ben Oni Ardelean: PNL are nevoie urgentă de un restart, e timpul să schimbăm macazul

Partidul Naţional Liberal are nevoie urgentă de un restart, afirmă deputatul PNL de Timiş Ben Oni Ardelean, după ce au apărut informaţii conform cărora lideri liberali îi cer lui Florin Cîţu demisia din fruntea partidului: „E timpul sa schimbăm macazul”.

492 afișări
Imaginea articolului Ben Oni Ardelean: PNL are nevoie urgentă de un restart, e timpul să schimbăm macazul

Ben Oni Ardelean: PNL are nevoie urgentă de un restart, e timpul să schimbăm macazul

„Partidul Naţional Liberal are nevoie urgentă de un restart! Dezbaterile valorice, strategia şi viziunea politică trebuie să cuprindă toate entităţile care contribuie la o gandire politică coerentă, pragmatică şi realistă. Suntem obligaţi să nu ne abatem de la valorile creştin-democrate, având o responsabilitate imensa in fata ţării. Bâjbâiala ne va costa pe toţi. Trebuie să ne ridicăm de jos şi să luptăm mai uniţi ca niciodată pentru România! E singura variantă! E timpul sa schimbăm macazul”, scrie pe Facebook deputatul Ben Oni Ardelean.

Reacţia lui Ardelean vine în contextul în care au apărut informaţii potrivit cărora lideri liberali îi cer lui Florin Cîţu demisia din fruntea partidului.

Liderii PNL care îi cer demisia lui Florin Cîţu de la preşedinţia partidului speră „la o cale amiabilă”, respectiv o demisie a acestuia, în caz contrar va fi convocată o şedinţă a Consiliului Naţional, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.

„Noi sperăm la o cale amiabilă, adică să înţeleagă care e realitatea şi să renunţe (la preşedinţia partidului - n.r.). Dacă nu, vom convoca un Consiliu Naţional pentru a tranşa situaţia”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici