Berceanu: Am văzut vreo trei colegi din PDL care au greşit la vot, îşi smulgeau părul din cap

Ministrul Transporturilor Radu Berceanu a declarat pentru MEDIAFAX că trei parlamentari ai PDL au votat din greşeală moţiunea de cenzură a PSD, din cauza emoţiei şi a tensiunii.

16 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Am văzut vreo trei colegi din PDL care au greşit la vot, îşi smulgeau părul din cap

Berceanu: Am văzut vreo trei colegi din PDL care au greşit la vot, îşi smulgeau părul din cap (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am văzut vreo trei colegi care au greşit, chiar au greşit, emoţia şi tensiunea ... da, am avut trei colegi, care-şi smulgeau părul din cap. I-am văzut, au greşit cu bilele", a spus Berceanu.

El a evitat să precizeze numele celor trei parlamentari care s-ar fi încurcat la urne şi au votat, din greşeală, moţiunea de cenzură.

Radu Berceanu a spus că aceştia au fost alţii decât parlamentarii PDL care au votat intenţionat în favoarea moţiunii de cenzură.

Daniel Oajdea, Teo Trandafir, Mircia Giurgiu, Clement Negruţ şi Georgică Severin au votat moţiunea de cenzură, unii dintre ei anunţând de mai mult timp că nu sunt de acord cu tăierea salariilor şi pensiilor şi, de aceea, susţin demersul opoziţiei.

Votul asupra moţiunii de cenzură a fost secret cu bile.

Surse din PDL au precizat că parlamentarii care au votat pentru moţiunea de cenzură ar putea fi excluşi din partid, dar că sunt şi păreri că aceştia nu ar trebui daţi afară din PDL, pentru că formaţiunea poate avea nevoie de ei, pe viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici