Berceanu: Hoarda de lăcuste liberale a tocat tot şi ne-a lăsat datoriile

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, duminică, la Timişoara, la lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare, că misiunea PDL pentru viitor este una grea, după preluarea mandatului de la liberali, care au "tocat tot" şi au lăsat datoriile.

17 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Hoarda de lăcuste liberale a tocat tot şi ne-a lăsat datoriile

Berceanu: Hoarda de lăcuste liberale a tocat tot şi ne-a lăsat datoriile (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu e uşor ceea ce avem noi de făcut, trebuie să ne suflecăm mânecile şi să ne apucăm de treabă. Am mai fost la guvernare şi ne-am confruntat cu tot soiul de probleme, apoi a rămas hoarda de lăcuste liberale, care a tocat tot şi acum ne-a lăsat datoriile. Avem să plătim datorii, avem gripă (porcină - n.r.), avem criză economică", a spus Radu Berceanu.

La rândul său, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a spus că liberalii "ar trebui să tacă vreo şase ani" de acum înainte şi nu să dea "lecţii de economie", după ce, doar anul trecut, PNL ar fi "prăpădit şase miliarde de euro".

"Primim lecţii de economie de la PNL, care a prăpădit şase miliarde de euro anul trecut. De la acest partid, care a deschis două mii de şantiere în şcoli, şi acolo unde trebuie şi acolo unde nu trebuie, iar pe finalul anului trecut au mai deschis vreo două mii. Sunt acum firme de construcţii care dau faliment pentru că nu şi-au primit banii. Să tacă vreo şase ani liberalii!", a spus Vasile Blaga.

Radu Berceanu şi Vasile Blaga au participat, duminică, la Timişoara, la lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare, eveniment la care a fost prezent şi premierul Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici