Berceanu: Ştiu sigur că Băsescu va candida din partea PDL, Mircea Toader mai scapă câte o vorbă

Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat, marţi, că ştie "sigur" că preşedintele Traian Băsescu va candida din partea PDL, apreciind că deputatul Mircea Toader "mai scapă câte o vorbă" şi că "nu neapărat ştie dânsul ceea ce ar trebui să ştie".

20 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Ştiu sigur că Băsescu va candida din partea PDL, Mircea Toader mai scapă câte o vorbă

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, la Craiova, unde a fost prezent la evenimentul lansării primului automobil Ford asamblat la Craiova, că ştie "sigur" că preşedintele Traian Băsescu va candida din partea PDL la alegerile prezidenţiale.

"Multă lume vorbeşte despre candidatura domnului Traian Băsescu. Eu nu am o opinie pe această temă pentru că eu ştiu sigur ce o să se întâmple. Nu vă agitaţi, domnul Băsescu va candida din partea PDL", a spus Berceanu.

Întrebat cum comentează declaraţiile deputatului PDL Mircea Toader, Berceanu a spus: "Domnul Mircea Toader mai scapă câte o vorbă, nu neapărat ştie dânsul ceea ce ar trebui să ştie. Eu ştiu".

Liderul democrat-liberal a mai spus că prevederea prin care un candidat independent la alegerile prezidenţiale poate fi sprijinit de un partid politic a fost introdusă "pentru a nu crede cineva că vrem să punem un baraj vreunui independent, şi ştiţi dumneavoastră la cine mă gândesc".

Întrebat de jurnalişti despre candidatura lui Sorin Oprescu, Berceanu a răspuns că acesta probabil că îşi va anunţa candidatura în 24 septembrie.

"Să vedem dacă ghicesc", a spus Berceanu. În timp ce Radu Berceanu discuta cu jurnaliştii, pe lângă el a trecut preşedintele PSD, Mircea Geoană, care a spus, întrerupându-l: "Nu ştie răspunsul".

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, luni seară, pentru MEDIAFAX, că preşedintele în funcţie, Traian Băsescu, nu poate face parte dintr-un partid, astfel că va candida independent susţinut de PDL, potrivit prevederilor Constituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici