BIO: Liviu Negoiţă, de la Primăria sectorului 3, la Palatul Victoria

Liviu Negoiţă, desemnat, vineri, premier, are 47 de ani, este avocat, se află la al doilea madat de primar al sectorului 3, este membru PD de 12 ani şi are ca pasiune declarată pescuitul.

304 afișări
Imaginea articolului BIO: Liviu Negoiţă, de la Primăria sectorului 3, la Palatul Victoria

BIO: Liviu Negoiţă, de la Primăria sectorului 3, la Palatul Victoria (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Liviu Negoiţă s-a născut la 22 martie 1962, la Brăila. Este absolvent al Facultăţii de Drept - Universitatea Bucureşti - promoţia 1990, licenţiat în drept cu lucrarea "Titularii recursului în procesul penal".

Negoiţă este avocat, membru al Baroului Bucureşti. El se află la al doilea mandat de primar al sectorului 3, obţinut în iunie 2008, când a fost ales prin votul a 79,5 % dintre locuitorii sectorului.

El a fost ales deputat timp de două legislaturi, 1996 - 2000 şi 2000 - 2004.

Liviu Negoiţă este membru al Partidului Democrat din 1997, fiind pe rând secretar executiv - Departamentul Resurse Umane al Biroului Permanent Naţional, vicepreşedinte Departamentul Strategii şi Relaţii Politice - Biroul Permanent Naţional - 15 iunie 2001 - 2008, iar din iunie 2008 este preşedinte al PDL Bucureşti.

A fost coordonator al campaniei electorale a candidatului la Primăria Capitalei Vasile Blaga, coordonator al campaniei electorale a lui Traian Băsescu pentru câştigarea funcţiei de Primar General al Municipiului Bucureşti.

Potrivit site-ul Primăriei sectorului 3, Negoiţă se descrie drept o persoană cu spirit de organizare şi disciplină, cu capacitate de lucru intens, cu iniţiativă şi asumare de responsabilităţi, cu aptitudini de comunicare şi lucru în echipă, care îşi asumă responsabilităţile proiectelor iniţiate şi derulate.

Negoiţă este căsătorit şi se declară pasionat de sport şi de pescuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici