Biroul Electoral Central a respins protocolul de constituire a Alianţei Respect România

Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare şi locale a respins protocolul de constituire a Alianţei Respect România.

1034 afișări
Imaginea articolului Biroul Electoral Central a respins protocolul de constituire a Alianţei Respect România

Biroul Electoral Central a respins protocolul de constituire a Alianţei Respect România

„În şedinţa din data de 29 martie 2024, Biroul Electoral Central pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024 (BEC) a decis respingerea Protocolului de constituire a alianţei electorale cu denumirea “Alianţa Respect România”, formată din Partidul Revoluţionar Creştin Democrat (PRCD) şi Partidul Naţional Socialist (PNS)”, a transmis vineri BEC.

În aceeaşi şedinţă, BEC a adoptat Hotărârea privind aplicarea unitară a prevederilor art. 4 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 21/2024 privind unele măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici