Biroul Politic Executiv al PSD Bucureşti cere excluderea din partid a lui Dâncu şi Ponta

Biroul Politic Executiv al PSD Bucureşti a analizat declaraţiile făcute în ultima perioadă de vicepreşedinţii Vasile Dâncu şi Victor Ponta şi a decis să solicite conducerii partidului excluderea din PSD a celor doi.

2 afișări

"Biroul Politic Executiv al PSD Bucureşti, întrunit în şedinţă marţi, 12 iunie a.c. a luat în discuţie, printre altele, declaraţiile făcute în ultima vreme de către doi vicepresedinţi ai PSD, Vasile Dâncu, respectiv Victor Ponta. Concluzia care s-a adoptat prin votul unanim al membrilor a fost aceea de a solicita conducerii centrale a PSD discutarea de urgenţă a cazului celor doi şi adoptarea deciziei de excludere din partid", se arată într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

PSD Bucureşti apreciază ca premeditate declaraţiile celor doi de contestare a conducerii partidului şi a politicii duse de aceasta, precum şi ideea că preşedintele Mircea Geoană trebuie să-şi asume răspunderea şi să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al PSD.

PSD Bucureşti consideră că doar acţiunea solidară a tuturor membrilor şi respectul faţă de conducerea centrală a partidului, lăsarea deoparte a intereselor personale şi a aspiraţiilor de mărire care ocolesc munca de partid, sunt singurele soluţii pentru a readuce partidul acolo unde a fost, şi anume la conducerea României, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici