Blaga a spus în Colegiul Director al PDL că nu mai candidează la nicio funcţie în partid

Vasile Blaga le-a spus, joi, membrilor Colegiului Director al PDL că nu mai candidează la nicio funcţie în partid, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PDL.

458 afișări
Imaginea articolului Blaga a spus în Colegiul Director al PDL că nu mai candidează la nicio funcţie în partid

Vasile Blaga (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Blaga, care a fost contracandidatul lui Boc la cel mai recent congres, le-a spus liderilor PDL reuniţi în Colegiul Director, că nu va mai candida pentru şefia formaţiunii.

Potrivit surselor citate, Blaga le-a spus democrat-liberalilor în Colegiul Director să nu creadă că îl interesează funcţia şi că, dacă aceştia nu îl vor, el nu mai candidează.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

Fostul premier a mai spus că actuala conducere va asigura interimatul până la congres.

Boc a spus că nu va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL, ci se va ocupa de Primăria Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici