Blaga: Am dat dispoziţie ca niciun reprezentant PDL în Birourile Permanente să nu lipsească joi

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că a dat dispoziţie ca niciun reprezentant al PDL în Birourile Permanente ale celor două Camere să nu lipsească la convocarea de joi.

136 afișări
Imaginea articolului Blaga: Am dat dispoziţie ca niciun reprezentant PDL în Birourile Permanente să nu lipsească joi

Blaga: Am dat dispoziţie ca niciun reprezentant PDL în Birourile Permanente să nu lipsească joi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă PDL participă la şedinţa Birourilor Permanente de joi, Blaga a spus: "Am dat dispoziţie şi niciun reprezentant al nostru în Birourile Permanente nu va lipsi mâine (joi-n.r.)".

Blaga a adăugat că PDL speră ca şedinţa Parlamentului pentru citirea deciziei CC privind referendumul să fie convocată pentru vineri şi că democrat-liberalii au semnăturile necesare pentru a reuni Birourile Permanente, conform regulamentului şedinţelor comune.

"Semnăturile sunt pentru a convoca Birourile Permanente şi pentru a stabili ordinea de zi a şedinţei de vineri", a mai spus Vasile Blaga.

Întrebat de ce este nevoie de acest demers al PDL în condiţiile în care preşedinţii Camerei şi Senatului au convocat Birourile pentru joi ora 12.00, liderul PDL a precizat că nu face proces de intenţie nimănui, preşedinţii şi-au făcut datoria şi au convocat Birourile şi speră să fie cvorum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici