Blaga: Boc va câştiga Primăria Cluj dacă va candida, dar nu poate fi presat

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat că preşedintele partidului, Emil Boc, va câştiga Primăria oraşului Cluj în caz că va candida, însă fostul premier nu poate fi presat să facă acest lucru dacă nu doreşte.

138 afișări
Imaginea articolului Blaga: Boc va câştiga Primăria Cluj dacă va candida, dar nu poate fi presat

Vasile Blaga (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

"Nu poate fi presat dacă nu doreşte. Dar dacă o va face, va câştiga", a afirmat Blaga, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor referitoare la presiunile care îl vizează pe Boc de a candida la Primăria Cluj.

De asemenea, întrebat ce s-a discutat la întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu liderii PDL de luni seară, la sediul partidului din Modrogan, Blaga a negat că el ar fi participat.

"Nu ştiu, nu am fost la întâlniri cu preşedintele în Modrogan. Nu am ce să spun", a răspuns Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, luni noaptea, în Modrogan, la o discuţie cu liderii PDL. Sursele "participante la discuţii" au afirmat că mai mulţi lideri i-ar fi cerut lui Emil Boc să-şi anunţe candidatura la Primăria Cluj-Napoca.

Preşedintele Traian Băsescu i-a avertizat pe liderii PDL, luni noaptea, în întâlnirea din Modrogan, că dacă partidul nu obţine la alegerile parlamentare din toamnă cel puţin jumătate plus unu din scorul USL, va trece în opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici