Blaga: BPN a discutat despre Udrea, dar nu despre excluderea acesteia din partid

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că în şedinţa BPN s-a discutat despre Elena Udrea, dar nu despre excluderea acesteia din partid, arătând că au fost poziţii mai tranşante, dar el a spus că nu poate să-i facă acesteia proces de intenţie.

137 afișări
Imaginea articolului Blaga: BPN a discutat despre Udrea, dar nu despre excluderea acesteia din partid

Blaga: BPN a discutat despre Udrea, dar nu despre excluderea acesteia din partid (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"S-a discutat (despre Elena Udrea - n.r.), dar nu despre excludere sau aşa ceva. Au fost poziţii mai tranşante. Am explicat că legea este aceeaşi pentru toţi membrii PDL şi nici măcar domniei sale nu pot să-i fac proces de intenţie", a spus Blaga, întrebat dacă în BPN s-a discutat despre excluderea Elenei Udrea.

El a mai spus că, dacă lucrurile în acest caz vor evolua pozitiv, nu vor fi probleme, dacă nu, "dragostea cu forţa se cheamă viol".

"Dacă lucrurile vor evolua pozitiv, adică toată lumea în spatele candidatului nostru, toată lumea în spatele candidaţilor noştri, nu văd cum să avem probleme. Dacă nu, nu. Dragostea cu forţa se cheamă viol", a adăugat Vasile Blaga.

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat recent, la "Gândul Live", că dacă Elena Udrea va continua atacurile la adresa partidului este posibil să fie luate măsuri ce pot merge până la excludere, menţionând că speră să nu se ajungă până acolo, dar că aceasta riscă într-o astfel de situaţie o suspendare din PDL.

"Ar trebui să decidă, până la urmă, doamna Udrea: mai rămâne în partid sau nu mai rămâne în partid, că despre asta este vorba. Poate să rămână în partid dacă respectă deciziile partidului, dacă nu le respectă, iar decizia partidului este luată de peste 100.000 de membri, ea nu are un regim special în partid, chiar dacă o cheamă Elena Udrea, va trebui la un moment dat să aplicăm Statutul. Nu este o ameninţare, este o constatare", a declarat Blaga.

El a precizat că deciziile partidului trebuie respectate de către toţi membrii partidului, în caz contrar existând capitolul de sancţiuni.

"Dacă are alte opţiuni, poate să le materializeze într-o altă zonă politică, nu e nicio reţinere", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici