Blaga, despre acuzaţii: Dacă un singur cuvânt se adevereşte, nu mai particip la şedinţele PNL

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri, la sediul PNL, unde are loc şedinţa de pregătire a Consiliului Naţional, despre acuzaţiile care i se aduc în dosarul lui Darius Vâlcov, că ”dacă un singur cuvânt se adevereşte, nu mai poate să participe la astfel de şedinţe”.

492 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre acuzaţii: Dacă un singur cuvânt se adevereşte, nu mai particip la şedinţele PNL

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

”Dacă un singur cuvânt se adevereşte, vă daţi seama că nu mai pot să particip la astfel de şedinţe”, a spus Blaga, întrebat cum va acţiona dacă acuzaţiile aduse de Darius Vâlcov la adresa sa se adeveresc.

Blaga a mai spus că a trecut peste scandalul din partid legat de stenogramele de la Bihor şi a anunţat că în Cosiliul Naţional de sâmbătă, de la Piteşti, PNL va stabili tot planul pentru acest an şi anul viitor. ”Mergem înainte”, a adăugat Blaga.

Copreşedintele PNL a mai arătat că PNL va stabili în şedinţa de vineri tema moţiunii de cenzură, iar data acesteia urmează să fie stabilită în Consiliul Naţional.

Blaga a vorbit şi despre modificările la Statutul PNL, în privinţa sancţiunilor care se impun pentru acei membri de partid care au probleme cu justiţia.

Întrebat dacă s-a stabilit cum se vor aplica aceste sancţiuni, şi dacă ele vor funcţina şi retroactiv, Vasile Blaga a răspuns: Sunt două curente: unii spun că da, alţii că nu. Decidem mâine”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici