Blaga, despre Roşia Montană: Ponta este un laş care nu îşi asumă nimic

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, referitor la proiectul Roşia Montană, că premierul Victor Ponta "este un laş care nu-şi asumă nimic".

125 afișări
Imaginea articolului Blaga, despre Roşia Montană: Ponta este un laş care nu îşi asumă nimic

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Este un laş care nu-şi asumă nimic. Acest om nu are curaj, este laş, ca de fiecare dată cum a fost până acum. Ăsta e Victor Ponta", a precizat Blaga, arătând că trebuie sancţionată modalitatea prin care premierul vrea să scape de o problemă, trimiţând-o în Parlament.

Blaga a arătat că nu este nevoie de trimiterea în Parlament a proiectului de lege privind Roşia Montană, iar premierul trebuie să-şi asume acest proiect.

"Trebuie să sancţionăm cred, ceea ce de astă dată vede tot poporul român, laşitatea, inconsecvenţa şi dedublarea domnului Ponta. Domnul Ponta, la Palatul Victoria, aprobă un proiect de lege, sub presiune declară, pe de altă parte, că personal nu va susţine, partidul şi-l lasă să facă ce vrea, după ce în campania electorală promisese cu toate forţele exploatarea de acolo şi pe care el acum şi Guvernul şi-o doreşte. Desigur că trebuie sancţionată modalitatea prin care dânsul înceacă să rezolve o problemă, adică să scape de o problemă: hai cu ea în Parlament", a adăugat Blaga.

El a arătat că Ponta a fost laş de fiecare dată când apărea o problemă.

"Când apărea o problemă într-o anumită zonă, la Râmnicu Vâlcea de exemplu, de vină: Vosganian. Când apărea o problemă la CFR, de vină: Fenechiu şi cu ceilalţi. El (Victor Ponta - n.r.) o dădea cotită, aşa face şi acum, ăsta este Victor Ponta", a mai spus Blaga.

El a arătat în legătură cu propunerea de refendum făcută de preşedintele Băsescu pe tema Roşia Montană că pe democrat-liberali nu îi deranjează acest lucru. "În ce priveşte referendumul, pe noi nu ne derajează să ştim exact până la urmă ce doreşte poporul român", a precizat Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici