Blaga: E clar cine va câştiga euroalegerile, problema e cu cât

Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat, duminică dimineaţă, că speră ca întreaga clasă politică să fie obligată, prin votul la referendum, să facă legi pentru cetăţeni, liderul democrat precizând, de asemenea, că e clar cine va câştiga euroalegerile.

1 afișare
Imaginea articolului Blaga: E clar cine va câştiga euroalegerile, problema e cu cât

Blaga: E clar cine va câştiga euroalegerile, problema e cu cât

“Nu cred că este dificil de apreciat cu ce partid am votat sau ce am votat la referendum”, a spus Vasile Blaga.

“Sper şi eu, ca toată lumea, ca astăzi să se întâmple ceva bun în ţară, în sensul în care, până la urmă, noi, cei din clasa politică, să fim obligaţi să facem legi pentru cetăţeni. E vorba de o încercare, poate nu se va rezolva imediat, dar vom încerca să primenim puţin clasa politică”, a precizat liderul democrat.

El a arătat, pe de altă parte, că partidul pentru ai cărui candidaţi a votat la alegerile europene “reprezintă, în cea mai mare parte, noua generaţie de politicieni şi sunt şi cei mai buni”.

Secretarul general al PD s-a arătat încrezător că cei pentru care a votat vor demonstra că merită opţiunea cetăţenilor, astfel că “nu întâmplător vor merge într-un număr atât de mare în Parlamentul European”.

Întrebat cine va fi câştigătorul alegerilor, Blaga a răspuns: “Câştigătorul nu se pune, problema este cu cât”.

Vasile Blaga a votat cu puţin timp înainte de ora 8.00. El s-a prezentat singur la vot, venind direct din sediul de campanie al PD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici