Blaga: Îmi sfătuiesc şi rog colegii să se exprime în interiorul partidului

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că îşi sfătuieşte şi roagă colegii să-şi exprime punctele de vedere în interiorul partidului, menţionând că va face aceasta în ceea ce îl priveşte.

395 afișări
Imaginea articolului Blaga: Îmi sfătuiesc şi rog colegii să se exprime în interiorul partidului

Blaga: Îmi sfătuiesc şi rog colegii să se exprime în interiorul partidului (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Vasile Blaga a fost întrebat despre declaraţiile senatorului Radu Berceanu potrivit cărora actuala conducere a PDL trebuie să se dea la o parte, fiind necesară organizarea unui congres extraordinar al partidului, care să aleagă o nouă echipă.

Blaga a menţionat că nu a urmărit declaraţiile lui Berceanu, întrucât s-a aflat la şedinţa plenului Senatului, dar a precizat că îşi roagă colegii să poarte discuţiile în interiorul partidului.

"Eu îi sfătuiesc şi îi rog să discutăm în partid", a spus Blaga.

"Eu îmi voi exprima punctul de vedere în Colegiul Director", a adăugat el.

Vasile Blaga a menţionat că joi va avea loc o reuniune a Colegiului Director în care "inevitabil" se va discuta despre rezultatele alegerilor locale şi ceea ce este de făcut în continuare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici