Blaga: Iohannis nu are nevoie să coboare în mocirlă sau în cocina cu porci, cum zic Băsescu şi Ponta

Liderul PDL Vasile Blaga spune despre Klaus Iohannis că este "un model care nu are nevoie să coboare în mocirlă, cum spune Băsescu sau în cocina cu porci, cum spune Ponta”, Blaga spunând că nu trebuie să ajungă la Cotroceni un om care "va fi în stare să suspende pentru vreo două ore şi Codul Penal".

107 afișări
Imaginea articolului Blaga: Iohannis nu are nevoie să coboare în mocirlă sau în cocina cu porci, cum zic Băsescu şi Ponta

Blaga: Iohannis nu are nevoie să coboare în mocirlă sau în cocina cu porci, cum zic Băsescu şi Ponta (Imagine: Lucian Radulescu/Mediafax Foto)

Klaus Iohannis este un model. El nu are nevoie să se manifeste ca Băsescu sau ca şi Ponta, nu are nevoie să înjure pentru a-şi sprijini punctele de vedere, nu are nevoie să coboare în mocirlă, cum spune Băsescu sau în cocina cu porci, cum spune Ponta. Este un om elegant, care spune ferm ceea ce are de spus”, a afirmat Vasile Blaga, sâmbătă, în discursul ţinut la Şcoala politică a femeilor ACL care a avut loc la Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele PDL a adăugat că liderii ACL au lăsat orgoliile deoparte şi că PDL îl "sprijină necondiţionat" pe Iohannis, pentru că "nu poate lăsa la Cotroceni un om ca Victor Ponta". "Îl vedeţi (pe Victor Ponta - n.r.) numai în zilele astea: că e mincinos, ştie tot neamul. Mai nou, minte de două ori pe zi, ca să nu uite. Că e plagiator, ştie tot neamul. Că e laş, aţi văzut ce i-a făcut lui Tăriceanu acum o săptămână: l-a trimis pe fraierul de Tăriceanu să ceară suspendarea lui Băsescu şi când a văzut că poporul nu prea ar vrea, l-a lăsat în ofsaid. Deci nu avem nevoie să lăsăm un om iresponsabil să conducă România, pentru că despre asta e vorba”, a spus preşedintele PDL.

Vasile Blaga a mai afirmat despre Victor Ponta că "s-a pregătit şi se pregăteşte să fure alegerile”, precizând că, ajuns preşedinte al ţării, Ponta "va fi în stare să suspende pentru vreo două ore şi Codul Penal” ca să-i "scape” pe liderii PSD care au probleme cu legea.

"Că-i e frică, vedeţi şi dumneavoastră. Vedeţi în paşi cum s-a pregătit şi cum se pregăteşte să fure alegerile prezidenţiale. La început s-a alarmat, şi-a trecut în subordine serviciul de informaţii de la interne, numeşte el şeful de informaţii de la Armată, a politizat funcţia de şef al Poliţiei naţionale. Pe urmă, ca să nu poată fi urmărit turismul electoral, a tras o ordonanţă de urgenţă 44, apoi, ca să cumpere conştiinţe, a mai mers şi pe ordonanţa de a suspenda pentru 45 de zile legea ca să poată să-şi facă plinul de primari. Nu poate ajunge preşedinte al României un astfel de om care va fi în stare să suspende pentru vreo două ore şi Codul Penal, să-l scape pe Nicolescu de pe aici, să-l scape pe Bunea Stancu de la Brăila, să scape dubletul celebru de la Constanţa Mazăre - Nicuşor, să-l scape pe Duicu, de ce nu, de la Mehedinţi”, a spus preşedintele PDL în discursul său.

Liderii ACL Vasile Blaga, Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu au participat, sâmbătă, la Piteşti, la Şcoala politică a femeilor ACL, care s-a desfăşurat la Casa de cultură din municipiu şi la care au fost invitate câteva sute de membre ale ACL din toată ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici