Blaga: La începutul toamnei, probabil, vom nominaliza şi guvernul din umbră al PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat vineri că partidul va nominaliza, la începutul toamnei, probabil, "guvernul din umbră", susţinând că acesta nu va fi "desemnat" din biroul său de către "unul, doi, trei colegi".

170 afișări
Imaginea articolului Blaga: La începutul toamnei, probabil, vom nominaliza şi guvernul din umbră al PDL

Blaga: La începutul toamnei, probabil, vom nominaliza şi guvernul din umbră al PDL (Imagine: Diana Stoica/ Mediafax Foto)

Vasile Blaga a declarat vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că PDL a început prezentarea, la nivel naţional, a strategiilor sectoriale ale partidului pe toate domeniile importante ale activităţii socio-economice, urmărind "profesionalizarea partidului".

"Am început în ţară prezentarea strategiilor sectoriale pe toate domeniile importante ale activităţii socio-economice, urmărind profesionalizarea partidului, a instituţiilor, a comisiilor de specialitate. În urma activităţii din comisii, la începutul toamnei, probabil, vom nominaliza şi guvernul din umbră. Dar nu va fi desemnat în biroul meu de unul, doi, trei colegi, ci membrii respectivului guvern alternativ vor fi desemnaţi în conformitate cu eforturile pe care le-au depus colegii noştri şi le depun în continuare în fiecare zonă", a spus Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici