Blaga, mulţumit de funcţionarea coaliţiei

Secretarul general al PDL Vasile Blaga s-a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Mediaş, mulţumit de modul în care funcţionează coaliţia şi Guvernul, spunând că şi-ar dori totuşi ca lucrurile, o dată discutate, să rămână aşa, şi nu să existe persoane care să se răzgândească "peste noapte".

18 afișări
Imaginea articolului Blaga, mulţumit de funcţionarea coaliţiei

Blaga, mulţumit de funcţionarea coaliţiei (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Întrebat în conferinţa de presă dacă este mulţumit de modul în care funcţionează coaliţia, secretarul general al PDL a spus că "lucrurile în Guvern merg bine, chiar foarte bine".

"Am fost şi azi (joi, la Mediaş - n.r.) împreună, aţi văzut, lucrurile în Guvern merg bine, chiar foarte bine, dar asta nu înseamnă că nu vom putea să avem păreri diferite când este vorba de un act normativ", a declarat Vasile Blaga.

Acesta a adăugat că nu ar vrea ca greşelile din timpul Alianţei D.A. să fie repetate acum.

"Pe de altă parte, dorim ca lucrurile, o dată discutate, să fie discutate, nu să vorbim azi şi peste noapte să ne răzgândim, şi nu fac referire la o persoană pe care o cunoaşteţi", a afirmat Blaga.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici