Blaga: Nu am un conflict nici cu Băsescu, nici cu Boc. La şefia PDL nu candidează şeful statului

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat luni la Piteşti, că nu are niciun conflict cu preşedintele Traian Băsescu şi nici cu premierul Emil Boc, menţionând însă că pentru şefia PDL candidează, în afară de el, doar actualul preşedinte al partidului, nu şi şeful statului.

55 afișări
Imaginea articolului Blaga: Nu am un conflict nici cu Băsescu, nici cu Boc. La şefia PDL nu candidează şeful statului

Blaga: Nu am un conflict nici cu Băsescu, nici cu Boc. La şefia PDL nu candidează şeful statului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Eu nu am niciun scandal cu domnul preşedinte Traian Băsescu, întrebaţi-l pe domnia sa", a declarat Vasile Blaga.

Întrebat de către jurnalişti dacă declaraţiile lui Traian Băsescu din ultimele zile l-au ambiţionat, Blaga a răspuns: "Nici mai mult nici mai puţin, eu sunt un tip ambiţios".

De asemenea, chestionat dacă există un conflict între el şi Emil Boc, respectiv între el şi Traian Băsescu, Blaga a spus: "Nu, nici între mine şi domnul preşedinte, nici între mine şi domnul prim ministru, dimpotrivă!"

Întrebat cum vede finalul discuţiilor dintre el şi Traian Băsescu, Vasile Blaga a răspuns: "N-am niciun fel de discuţii. Discuţiile între noi sunt între mine şi domnul Boc, domnul preşedinte după câte ştiu nu candidează".

Vasile Blaga a mai declarat că este foarte mulţumit de întâlnirea de la Piteşti cu membrii Partidului Democrat Liberal, filiala Argeş, dar rezultatele se vor vedea "la vot."

"Sunt chiar foarte mulţumit de discuţii şi de poziţia colegilor, am fost chiar impresionaţi.Totul este imperativ, dacă am reuşit să-i convingem acuma, mai sunt 4 săptămâni de campanie, sper că i-am convins pe cât mai mulţi, dar asta o să arate ei la vot", a precizat Blaga.

Întrebat despre intrarea în spaţiul Schengen, despre disponibilizările din Ministerul de Interne şi data la care va intra în vigoare noul Cod Penal, Blaga a răspuns: "Am fost ministru de Interne, iată confirmă azi şi ministrul de Interne francez că toate condiţiile tehnice pentru integrarea în Schengen sunt îndeplinite, în rest nu vreau să comentez. Şi eu le făceam (n.r. - disponibilizările), sper că le-am anunţat, dacă bine reţin, în septembrie anul trecut. Noul Cod penal va intră în vigore la un an de zile de la aprobare, cred că de la 1 ianuarie 2012".

Vasile Blaga a avut o întâlnire, luni seară, la Universitatea "Constantin Brâncoveanu" din Piteşti, cu membrii Colegiului Director al PDL Argeş, filială condusă de senatorul Mircea Andrei. Blaga a fost însoţit de către Sorin Frunzaverde, Cezar Preda, Constantin Ostaficiuc, Cristian Boureanu, Cristian Rădulescu, Mircea Banias şi Alin Popoviciu.

Preşedintele Traian Băsescu l-a atacat dur, duminică, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunând că PDL "nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici