Blaga: PDL nu are înţelegeri pentru ca lideri ai opoziţiei şi puterii să nu se contracandideze

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat dacă există o înţelegere tacită ca lideri ai opoziţiei şi puterii să nu se contracandideze în colegii la alegeri, că PDL nu a avut o astfel de discuţie cu nimeni, dar că remarcă o "topire" a PNL în PSD.

105 afișări
Imaginea articolului Blaga: PDL nu are înţelegeri pentru ca lideri ai opoziţiei şi puterii să nu se contracandideze

Vasile Blaga (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Nu avem, cel puţin noi, nu am avut nicio discuţie în acest sens cu cei de la USL, cu Dan Diaconescu, cu nimeni. Până la urmă, decizia o ia fiecare, nu l-am acuzat nici pe domnul Antonescu că îşi schimbă a treia oară colegiul în săptămâna asta, dar remarc o topire într-adevăr a PNL în PSD", a spus Blaga.

El a adăugat că Antonescu nu "s-a sfiit" să precizeze că Liviu Dragnea este primul nominalizat în viitorul Guvern şi va conduce administraţia.

"Nu ştiu ce părere are domnul Ponta de asta, că a nominalizat un membru al PSD", a adăugat Antonescu.

PDL l-a desemnat pe profesorul universitar Marin Ţole să fie contracandidatul lui Crin Antonescu în Colegiul din Teleorman în care va candida preşedintele PNL, a anunţat luni înainte de şedinţa BPN, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că nu se pune problema ca Liviu Dragnea să ocupe funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor după alegeri, el arătând că secretarul general al PSD va fi în noul Guvern, unde se va ocupa de Administraţie, în calitate de ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici