Blaga: Sârbu, Diaconescu, Bazac, colegi din PSD cu care am colaborat excepţional

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat joi, la sediul central al partidului, că social-democraţii Marian Sârbu, Cristian Diaconescu şi Ionuţ Bazac au fost colegi cu care a colaborat excepţional în Guvern.

19 afișări
Imaginea articolului Blaga: Sârbu, Diaconescu, Bazac, colegi din PSD cu care am colaborat excepţional

Blaga: Sârbu, Diaconescu, Bazac, colegi din PSD cu care am colaborat excepţional (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Au fost anumiţi colegi din PSD cu care am colaborat excepţional în Guvern şi pentru că erau profesionişti, şi pentru că erau foarte buni colegi. Că discutăm de Marian Sârbu, că discutăm de Cristian Diaconescu, că discutăm de fostul ministru al Sănătăţii, Ionuţ Bazac, au fost colegi excepţionali", a spus Blaga.

Referitor la afirmaţia lui Mircea Geoană potrivit căreia nu este posibilă prezenţa unui social-democrat în viitorul Guvern, Blaga a precizat că nu se poate implica în luarea deciziilor din PSD.

Despre posibilitatea de a primi un portofoliu în Guvernul Boc, Blaga a răspuns: "Partidul hotărăşte".

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus liderilor PSD, miercuri, la consultările de la Cotroceni, că şi-ar dori ca Marian Sârbu să fie ministru în viitorul Cabinet. Liderul PSD Mircea Geoană a calificat propunerea şefului statului drept "un cadou otrăvit".

"A fost făcută o propunere de tip cadou otrăvit ca un coleg de-al nostru, domnul Marian Sârbu, să facă parte dintr-un guvern pe care noi să nu-l susţinem. Este probabil o dorinţă a domnului Traian Băsescu de a avea un om competent, dar care să plătească, într-un fel, măsurile grele care va trebui să fie luate", a adăugat Geoană.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, desemnarea lui Emil Boc pentru postul de premier, urmând să fie stabilită echipa guvernamentală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici