Blaga: Sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie să rămână în Târgu-Jiu

Copreşedintele PNL Vasile Blaga susţine că sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie să rămână în Târgu-Jiu, acolo unde sunt specialiştii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

278 afișări
Imaginea articolului Blaga: Sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie să rămână în Târgu-Jiu

Blaga: Sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie să rămână în Târgu-Jiu (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Blaga a amintit, sâmbătă, la Târgu-Jiu, că la un moment dat s-a mai discutat problema transferării companiilor de gaze în Bucureşti, pre vremea când ministrul Economiei era Radu Berceanu.

"Şi atunci m-am opus. Aici sunt specialiştii, în Gorj sunt specialiştii şi cei care lucrează în zona termo şi în minerit", a afirmat Blaga.

Potrivit acestuia, sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie să rămână în Târgu-Jiu.

"Noi nu ne-am solidarizat la nivel de Guvern, pentru că i-am atras atenţia domnului prim-ministru că vom fi de fiecare dată alături de Guvern, cât timp face bine României, dar nu s-a pus oficial problema schimbării sediului, decât în discuţiile care au avut loc aici”, a afirmat copreşedintele PNL.

Marţi, şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de la Complexul Energetic Oltenia s-a încheiat fără să fie stabilită o decizie privind mutarea sediului companiei în Bucureşti. Conform unor surse, urmează să se facă un studiu de impact în acest caz, după ce, în ultima lună, mii de oameni au ieşit în stradă şi au solicitat ca propunerea venită din partea Consiliului de Supraveghere să fie respinsă, iar sediul să rămână la Târgu-Jiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici