Blaga şi Flutur au votat pentru "viitorul european al României" şi "pentru români"

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a votat, duminică dimineaţă, împreună cu soţia şi cu secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, la ora 09:30 la Liceul I. L. Caragiale, arătând că îi invită pe toţi românii să-şi manifeste voinţa politică.

73 afișări
Imaginea articolului Blaga şi Flutur au votat pentru "viitorul european al României" şi "pentru români"

Blaga şi Flutur au votat la pentru "viitorul european al României" şi "pentru români" (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Am votat pentru viitorul european al României şi pentru viitorul fiecărui cetăţean al acestei ţări. Europa în fiecare casă înseamnă bunăstare în fiecare casă, mai mulţi bani pentru şcoli şi pentru drumuri. De aceea, îi invit pe toţi românii să vină să-şi manifeste voinţa politică prezentându-se astăzi la vot", a spus Blaga, după ce a votat.

În aceeaşi secţie de votare din Liceul I.L. Caragiale a votat pe listele suplimentare secretarul general al PDL şi şef de campanie Gheorghe Flutur, el având domiciliul în Suceava, dar aflându-se în ziua alegerilor la Bucureşti.

"Am votat pentru români, pentru bunăstare, pentru locuri de muncă, pentru a fi egali în Europa", a precizat Gheorghe Flutur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici