Blaga: Tăriceanu, Miluţ, Milică şi Ion Iliescu Ilici pun la cale un nou guvern

Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Satu Mare, că premierul Călin Popescu Tăriceanu, Petre Miluţ, Emil Constantinescu şi Ion Iliescu pun la cale formarea unui nou guvern după alegerile pentru Parlamentul European.

2 afișări
Imaginea articolului Blaga: Tăriceanu, Miluţ, Milică şi Ion Iliescu Ilici pun la cale un nou guvern

Blaga: Tăriceanu, Miluţ, Milică şi Ion Iliescu Ilici pun la cale un nou guvern

"În 19 mai trebuia să aibă loc alegeri europene. Tăriceanu îşi găsise un prieten de nădejde în Ion Iliescu. Au făcut ei un meci: «tu mă ajuţi să-i scot pe cei de la PD de la guvernare, eu te ajut să-l suspenzi pe preşedinte». Aţi observat noile prietenii la Universitate. Tăriceanu, Miluţ, Milică şi, a mai apărut unu, Ion Ilici Iliescu. Pe ăştia se bizuie Tăriceanu, cu ei vor să o pună de un nou guvern după 25 noiembrie", a afirmat Blaga la mitingul electoral al PD care a avut loc sâmbătă la Satu Mare.

Blaga s-a întrebat retoric dacă Guvernul reuşea să asigure aderarea României la UE fără sprijinul miniştrilor PD.

"Oare Guvernul «caltaboş» ar fi fost în stare să asigure aderarea României la Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007 cu Chiuariu, Adomniţei şi Voicu?", s-a întrebat Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici