Blaga: Trebuie să-l înţelegeţi pe Dragnea, se poziţionează pentru postul de secretar general PSD

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că nu îl deranjează ce a spus la adresa sa social-democratul Liviu Dragnea, că nu vrea să colaboreze cu acesta şi că afirmaţiile liderului PSD se explică prin faptul că se poziţionează pentru postul de secretar general în partid.

60 afișări
Imaginea articolului Blaga: Trebuie să-l înţelegeţi pe Dragnea, se poziţionează pentru postul de secretar general PSD

Blaga: Trebuie să-l înţelegeţi pe Dragnea, se poziţionează pentru postul de secretar general PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Vasile Blaga a spus că PDL va discuta în Colegiul Director despre afirmaţiile liderilor PSD din şedinţa Consiliului Executiv de la Teleorman, după ce au discutat şi în BPN.

"Sunt lucruri care, noi am spus şi ieri, nu ne-au făcut plăcere deloc, pentru că, iată, ei îşi plătesc poliţe prin aşa-zise scurgeri planificate", a spus Blaga.

Întrebat dacă va mai putea colabora în coaliţie cu colegul său de la PSD, Liviu Dragnea, care spunea în înregistrarea de la Teleorman că Blaga vorbeşte dimineaţa, pentru că după-amiaza are o problemă, secretarul general al PDL a spus: "Eu nu vreau să colaborez cu domnul Dragnea. (..) Nu am nicio treabă cu dânsul, nu este membru al Guvernului, nu mă deranjează deloc, dânsul are un alt mod de abordare a problemei".

El a spus despre Dragnea că "a fost obişnuit să obţină de două ori mai mulţi bani de la bugetul de stat pe parcursul anului decât are bugetul consiliului judeţean Teleorman".

"Asta este performanţa domniei sale ca administrator şi, înţelegeţi-l, se poziţionează pentru postul de secretar general în PSD, că trebuie să se scoată la consurs în septembrie, din câte am înţeles”, a conchis Blaga.

Realitatea TV a difuzat, duminică, o înregistrare din şedinţa CExN al PSD, în care vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea spune despre ministrul PDL Radu Berceanu că este un "tâmpit", că premierul Emil Boc este un "tâşt-bâşt", iar ministrul Vasile Blaga "vorbeşte numai dimineaţa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici