Blaga: Udrea are o şansă la Primăria Capitatei

Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, la Antena 3, că Elena Udrea, recent desemnată preşedinte interimar al organizaţiei Bucureşti, are "o şansă" în privinţa alegerilor pentru Primăria Capitalei, deşi actualul primar general Sorin Oprescu este "un contracandidat serios pentru oricine".

26 afișări
Imaginea articolului Blaga: Udrea are o şansă la Primăria Capitatei

Blaga: Udrea are o şansă la Primăria Capitatei (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Doamna Udrea a fost împuternicită de BPN, luni, (ca preşedinte interimar al PDL Bucureşti - n.r.) în urma deciziei lui Liviu Negoiţă - şi îmi pare rău că a luat decizia asta - de a nu mai conduce interimar organizaţia de Bucureşti. (...) Îi doresc mult succes şi cred că chiar poate să se descurce bine", a spus Blaga la Antena3.

Întrebat dacă este posibil ca acest post să fie o trambulină către candidatura la Primăria Capitalei, Blaga a spus că "poate fi o astfel de soluţie".

"O să vedem cum evoluează lucrurile în timp, cum evoluează percepţia publică despre fiecare dintre noi. Pentru că, până la urmă, noi totdeauna am luat o decizie corectă, ca să ne prezentăm în alegeri cu cel mai bun dintre noi - şi bun în sensul în care te vede electoratul. Din acest punct de vedere, eu cred că are o şansă. Deşi, aş vrea să spun de pe acum că domnul Oprescu este un contracandidat serios pentru oricine", a continuat Vasile Blaga.

Potrivit secretarului general al PDL, Sorin Oprescu este un primar care ştie să comunice.

"Un primar care ştie să comunice - şi poate fi acuzat de orice domnul Oprescu, numai că nu ştie să comunice nu - porneşte de departe cu prima şansă în orice competiţie electorală", a opinat el.

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a fost desemnată, luni, de BPN al PDL, drept preşedinte interimar al organizaţiei partidului din Bucureşti, a anunţat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici