Boagiu a răspuns moţiunii USL, în plen, cu o prezentare video a proiectelor ministerului

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a prezentat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, în replică la moţiunea USL "Panglicile doamnei ministru Boagiu", o serie de proiecţii despre planurile ministerului pe care îl conduce, inititulată "Panglicile doamnei ministru Boagiu. Povestea adevărată".

366 afișări
Imaginea articolului Boagiu a răspuns moţiunii USL, în plen, cu o prezentare video a proiectelor ministerului

Boagiu a răspuns moţiunii USL, în plen, cu o prezentare video a proiectelor ministerului (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

În mod inedit pentru răspunsurile miniştrilor la moţiuni simple, Anca Boagiu a folosit, cu acordul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, infrastructura tehnică a acestui for pentru a-şi însoţi răspunsul la moţiunea simplă depusă de PSD şi PNL împotriva sa cu o prezentare video şi grafică.

Astfel, pe parcursul a 60 de minute, cât a durat răspunsul său la moţiunea simplă intitulată "Panglicile doamnei ministru Boagiu", pe ecranele Camerei Deputaţilor au rulat grafice, imagini cu machete şi proiecte în derulare sau care urmează a fi executate, precum şi filmuleţe cu lucrările la autostrăzi.

În imagini au apărut proiectele pentru 2014 ale staţiilor Eroilor, Brâncuşi şi Universitate, precum şi ale aeroporturilor "Henri Coandă" şi "Aurel Vlaicu".

Prezentarea făcută de către ministrul Boagiu s-a intitulat "Panglicile doamnei ministru Boagiu. Povestea adevărată" şi a însoţit prezentarea scrisă a acesteia, dar şi a reprezentantului grupului PDL, Ioan Oltean, care a avut o declaraţie de 15 minute, susţinută imediat după cea a ministrului.

Camera Deputaţilor a început luni dezbaterea moţiunii simple depusă de grupurile parlamentare PSD şi PNL intitulată "Panglicile doamnei ministru Boagiu", în prezenţa ministrului Boagiu.

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă este adoptată dacă este votată de majoritatea deputaţilor prezenţi, aceasta constituindu-se, în cazul aprobării, într-o recomandare pentru Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici