Boc a deconspirat din greşeală numele candidatului PDL la Primăria Capitalei - Vasile Blaga

Preşedintele PDL, Emil Boc, a deconspirat, luni, fără să vrea, numele candidatului la Primăria Capitalei, la întrebarea dacă Vasile Blaga va coordona campania în calitate de candidat, el răspunzând că Blaga va avea un şef de campanie la fel cum fiecare candidat are un şef de campanie.

11 afișări
Imaginea articolului Boc a deconspirat din greşeală numele candidatului PDL la Primăria Capitalei - Vasile Blaga

Boc a deconspirat din greşeală numele candidatului PDL la Primăria Capitalei - Vasile Blaga (Imagine: Mediafax Foto)

Dacă pe tot parcursul conferinţei de presă, liderul PDL Emil Boc a declarat că "există candidatul pentru Primăria Capitalei", dar nu poate da mai multe amănunte întrucât "ţine de strategia partidului", iar anunţul oficial va fi făcut marţi, de Organzaţia PDL Bucureşti.

Emil Boc nu a dorit să facă cunoscute nici numele celor care se vor implica în campania electorală la nivelul Capitalei, acest anunţ urmând a fi făcut tot marţi.

Întrebat cine va fi şef de campanie la nivel naţional, Boc a arătat că echipa de campanie rămâne aceeaşi pe care partidul a anunţat-o cu ceva vreme în urmă, respectiv Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur.

Întrebat dacă Vasile Blaga va putea coordona campania electorală a PDL şi în calitatea de candidat la Primăria Capitalei, Boc a răspuns: "Blaga va avea un şef de campanie la fel cum fiecare candidat are un şef de campanie".

Pentru că şi-a dat seama că a deconspirat numele candidatului, Boc a adăugat: "Dacă va fi decizia respectivă, va avea fiecare şef de campanie. Mâine (marţi - n.r.) va fi discuţia completă cu privire la acest subiect".

Candidatul PDL la Primăria Capitalei şi candidaţii la primăriile de sector vor fi anunţaţi, marţi, la ora 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici