Boc: Analiza activităţii ministrului Şeitan, dar şi a celorlalţi, o fac în Guvern

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, că activitatea ministrului Muncii, acuzat de actori, artişti şi jurnalişti pentru situaţia creată în urma aplicării noilor măsuri fiscale, precum şi a celorlalţi miniştri, pentru o eventuală remaniere, o face doar în Guvern şi cu "factorii autorizaţi".

26 afișări
Imaginea articolului Boc: Analiza activităţii ministrului Şeitan, dar şi a celorlalţi, o fac în Guvern

Boc: Analiza activităţii ministrului Şeitan, dar şi a celorlalţi, o fac în Guvern (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

La finalul vizitei pe care a făcut-o, vineri, la şantierul Bibliotecii Naţionale, Emil Boc a fost întrebat de ziarişti dacă ministrul Muncii, Mihail Şeitan, este responsabil de situaţia creată la casele de pensii şi şomaj.

"Analizele le fac în Guvern", a spus Boc.

Jurnaliştii l-au întrebat pe şeful Executivului dacă va răspunde cererilor venite din PDL privind remanierea unor miniştri şi dacă a făcut evaluarea miniştrilor Cabinetului său.

"Remanierea nu se face în public, se face în primul rând în cadrul Guvernului şi cu factorii autorizaţi", a conchis Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici