Boc aşteaptă confirmarea din partea lui Tăriceanu pentru reuniunea PDL-PNL

Liderul PDL, Emil Boc, a anunţat, vineri seara, că a vorbit cu preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, care nu a refuzat întâlnirea, democrat-liberalii aşteptând să confirme reuniunea PDL-PNL.

13 afișări
Imaginea articolului Boc aşteaptă confirmarea din partea lui Tăriceanu pentru reuniunea PDL-PNL

Boc: O să încercăm să vorbim cu liberalii în ora următoare

"Am vorbit cu preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu. Nu a refuzat întâlnirea pe care i-am propus-o. Aşteptăm să confirme", a spus Boc.

El a arătat că liderul liberal trebuie să precizeze locul şi ora eventualei reuniuni PDL-PNL.

După ce a făcut acest anunţ, Emil Boc s-a urcat în maşină şi a plecat. Înaintea lui plecaseră şi Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Liviu Negoiţă.

Anterior, preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, după consultările de la Cotroceni, că democrat-liberalii vor încerca să vorbească cu liberalii "în ora următoare" şi că pot merge ei la sediul PNL, pentru negocieri.

"O să încercăm să vorbim chiar astăzi. Dacă sunt dispuşi, chiar şi în ora următoare, putem merge şi noi la ei. Vom vedea", a spus Boc, după ce a ajuns în sediul PDL.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a arătat că PDL este formaţiunea îndreptăţită să formeze guvernul şi să nominalizeze premierul.

"Noi suntem cei îndreptăţiţi să formăm guvernul, să dăm primul-ministru, deci aici nu e nicio neclaritate", a conchis, sec, Stolojan.

Citeşte şi:

Băsescu s-a consultat cu partidele pentru formarea Guvernului

Geoană: Pentru PSD e important ca în viitorul guvern să dăm primul-ministru

Tăriceanu: I-am înmânat preşedintelui programul nostru care nu poate fi aplicat decât de premier PNL

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici