Boc: Au fost probleme de comunicare, dar în război prima grijă nu e să ai pantalonii călcaţi la dungă

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a susţinut, sâmbătă, la momentul prezentării raportului ca lider al partidului, că PDL a avut probleme de comunicare cât a fost la guvernare, dar a susţinut că "prima grijă în război" nu a fost de a avea "pantalonii călcaţi la dungă".

120 afișări
Imaginea articolului Boc: Au fost probleme de comunicare, dar în război prima grijă nu e să ai pantalonii călcaţi la dungă

Emil Boc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Boc a reiterat că PDL a fost partidul care şi-a asumat trecerea României prin criza economică şi asigurarea stabilităţii financiare prin măsuri nepopulare.

"Nu înseamnă că tot ce am făcut a fost perfect şi fără greşeală, puteau fi făcute lucruri mai bune, se putea comunica mai bine (...), dar atunci când eşti pe frontul de război prima grijă nu este să ai pantalonii călcaţi la dungă sau să-ţi fie lustruiţi pantofii", a susţinut Boc.

"Actuala guvernare socialistă vorbeşte de stabilitatea economică a ţării, vă asigur că această stabilitate nu a adus-o nici domnul Ponta, nici domnul Antonescu, ea a fost adusă de PDL", a mai declarat fostul lider democrat-liberal.

Boc a mai susţinut că USL a dat dovada populismului prin faptul că s-a ajuns să voteze chiar reprezentanţii Uniunii împotriva propriei propuneri de revenire la pensiile şi salariile din 2010. "Ce au făcut de când au venit la guvernare? Niciuna dintre măsurile populiste pe care le-au propus nu le-au realizat", a spus Boc.

Totodată, el a afirmat că democrat-liberalii trebuie să fructifice faptul că şi-au asumat reponsabilitatea guvernării pe timp de criză şi implementarea unor măsuri care îşi vor face simţite efectele pe termen lung. "PDL trebuie să-şi menţină linia reformatoare (...), trebuie să-şi fructifice avantajele şi să rămână un partid reformator", şi-a încheiat fostul premier intervenţia din debutul Convenţiei extraordinare a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici