Boc: Axa răului împotriva uninominalului este formată din PNL şi PSD, cu mâna PRM

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, luni, că axa răului împotriva uninominalului este formată din PNL şi PSD, cu mâna PRM, şi că liberalii şi social-democraţii au declanşat "ofensiva nesimţirii" acuzând PDL că încearcă să "omoare" votul uninominal.

24 afișări
Imaginea articolului Boc: Axa răului împotriva uninominalului este formată din PNL şi PSD, cu mâna PRM

Boc: Axa răului împotriva uninominalului este formată din PNL şi PSD, cu mâna PRM (Imagine: Mediafax Foto)

"Asistăm la ofensiva nesimţirii din partea PNL şi PSD, care spun că PDL încearcă să omoare votul uninominal. Axa răului împotriva uninominalului este formată din PNL şi PSD, cu mâna PRM. Aceştia fac tot ce le stă în putinţă să aducă argumente pentru a opri votul uninominal", a acuzat Emil Boc.

El a susţinut că PNL şi PSD au trasat împreună colegiile uninominale, iar premierul Călin Popescu Tăriceanu a semnat Hotărârea de Guvern prin care a oferit PRM "argumentele" necesare pentru a ataca în justiţie acest act normativ.

"Actuala guvernare este asigurată de PNL şi PSD, în frăţie de cruce. Cele două partide trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru actuala guvernare. Alternativa este PDL", a mai spus Emil Boc.

Întrebat dacă PDL a încheiat un pact cu formaţiunea condusă de Corneliu Vadim Tudor, Boc a răspuns că democrat-liberalii nu sunt "pe aceeaşi lungime de undă" cu PRM.

El a mai anunţat că parlamentarii PDL vor ieşi din sală când în Parlament se va dezbate propunerea legislativă a PRM de blocare a uninominalului.

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, la lansarea candidaţilor liberali pentru alegerile parlamentare, că PDL şi PRM formează o "coaliţie a ruşinii", pentru că încearcă prin elemente obscure să blocheze votul uninominal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici