Boc: Continuăm discuţiile în coaliţie despre reorganizare până la începutul săptămânii viitoare

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, după discuţiile de la Cotroceni cu şeful statului, că în coaliţie vor continua până la începutul săptămânii viitoare discuţiile pe tema reorganizării administrative, pentru a se lua o decizie.

241 afișări
Imaginea articolului Boc: Continuăm discuţiile în coaliţie despre reorganizare până la începutul săptămânii viitoare

Boc: Continuăm discuţiile în coaliţie despre reorganizare până la începutul săptămânii viitoare (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"Am convenit la nivelul coaliţiei ca până luni să continuăm discuţiile, pentru a lua o decizie în consecinţă la începutul săptămânii viitoare, pe diversele formule pe care le avem, în sensul continuării discuţiilor", a spus Boc, la finalul discuţiilor.

El a menţionat că PDL a precizat, la Cotroceni, că susţine modificarea Constituţiei precum şi reorganizarea administraţiei ţării.

Întâlnirea de la Cotroceni dintre preşedintele Traian Băsescu şi reprezentanţii puterii, în care au fost discutate teme legate de revizuirea Constituţiei şi reorganizarea teritorială a durat 90 de minute.

La întâlnirea de la Palatul Cotroceni au participat, din partea PDL, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Elena Udrea, Ioan Oltean.

Între reprezentanţii UNPR s-au numărat Gabriel Oprea, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, Neculai Onţanu, între cei ai UDMR Kelemen Hunor şi Marko Bela, iar între parlamentarii minorităţilor naţionale Varujan Pambuccian.

Reprezentanţii UDMR nu au făcut declaraţii de presă după întâlnirea de la Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici